Redőny

Többféle megoldás

A redőny, mint kültéri árnyékoló, a magába szívott meleget kívül adja le, ezért nyáron akár több fokkal hűvösebb maradhat a szoba a redőnyök leengedésével, mintha nem lenne árnyékoló vagy beltéri árnyékolót használna. Szaküzletünkben kiválaszthatja az Ön igényeinek leginkább megfelelő redőnyt, bármely típusból kérhet kézi vezérlésű vagy motoros változatot, és színek közül is válogathat.

  • Műanyag redőny
  • Alumínium külső tokos redőny
  • Alumínium vakolható redőny
  • Felsőtokos redőny
  • Többféle színben kérhető

Reluxa

Praktikus, költséghatékony


A reluxa a redőnynél olcsóbb, mégis praktikus megoldást kínál az árnyékolásra. Hátránya, hogy a hő kívül tartásában nem lehet számítani rá, de számos előnye kompenzálhatja ezt. Például a lamellák szögének szabályozásával az egészen sötéttől a félhomályon át a teljesen világosig szabályozhatja szobája, irodája fényviszonyait. Reluxáinkat a szivárvány összes színében kínáljuk, így vidám, harmonikus kiegészítője lehet otthonának, munkahelyének ez az árnyákoló. Zsalúzia

Szabályozható külső árnyékoló

A zsalúzia előnye a redőnnyel szemben, hogy a lamellák állíthatóságával szabályozhatóbb a helyiségbe engedett fény mértéke.  Külső nyílászáróként a magába gyűjtött meleget az épületen kívül adja le, így hőszigetelő árnyékolónak számít, akár több fokkal hűvösebben tarthatja a zsalúziával árnyékolt helyiséget. Praktikus abból a szempontból is, hogy félig tekert állapotban sem lehet kintről belátni, bentről viszont így tökéletes a kilátás. Az általunk kínált zsalúziák lamellái két oldalt vezetősínekben helyezkednek el, és az alábbi változatokban kérhetők:

  • Takarólemezzel befedett felső keret és lamellatekercs
  • Vakolható tokos változatú zsalúzia
  • Kézi vezérlésű zsalúzia
  • Motoros kapcsolójú és távirányítós zsalúzia
  • Többféle színváltozat a letisztult fehér, szürke, barna színváltozatok mellett akár bordó, kék, sárga vagy fekete színben is kérhető.


Szalagfüggöny

Elegáns árnyékoló irodába, otthonra

A szalagfüggöny a legpraktikusabb árnyékoló irodákba, üzlethelyiségekbe, mert szabályozható a fény beengedésének erőssége, és a kintről történő belátást is gátolja, ráadásul a hagyományos függönyt is helyettesíti. Egyre gyakoribb és divatosabb otthonokba is szalagfüggönyt tenni, mely elegánssá teszi nappaliját vagy éppen hálószobáját. Felszerelhető mennyezetre, ablaknyílásra vagy éppen oldalfalra egyenes és ferde síkban is, ezért rendkívül praktikus és elegáns megoldás. A klasszikus szalagfüggönyökön túl rengeteg színben pompázó, különféle anyagú szalagfüggönyök közül választhat üzletünkben!


Feigl Nyílászáró Kft.
Szaküzlet címe: 7100 Szekszárd, Kölcsey ltp. 24.
Nyitva: hétfőtől péntekig 9.00-17.00
Tel.: +36 70 572 47 86
E-mail: szekszardiablakajto@gmail.com 


Minden jog fenntartva 2022
Az oldalt a Webnode működteti Sütik
Készítsd el weboldaladat ingyen!