Beltéri ajtók otthonához illően

2023.06.28

A Feigl Nyílászáró Kft. sokféle beltéri ajtót és bejárati ajtót forgalmaz az ablakok, árnyékolástechnika és a laminált padló mellett. 

A beltéri ajtók legkeresettebb típusa a CPL ajtók, melyek tartósak is és szépek is. A CPL (Continuously Pressed Laminates) ajtókra egy nyomtatott mintázat kerül egy masszív faforgácslap lemezre ragasztva. Standard kivitelben belül papírrács szerkezetű, de felárért furatolt faforgácslap merevítéssel is megrendelhető szaküzletünkben. A CPL-felületet ellenállóság, kopásállóság jellemzi, minimálisan karcmentes, festeni nem kell, így kényelmes nyílászáró otthonában, irodájában. 24 modern stílusú, a valódiság látszatát keltő famintázattal vagy homogén fehér színben vásárolható meg a Feigl Nyílászáró Kft-től. A famintázat száliránya kérhető függőlegesen és vízszintesen, de akár a kettő kombinációjában is, így egyedi, az igényeire messzemenőkig reflektáló gyártást kínálunk. 58 féle modell rendelhető 24 féle színváltozatban, a bőség nehezíti csak a választást, hogy a szebbnél szebb nyílászárók közül vajon melyik ajtó passzol leginkább az ingatlanba. 

A beltéri nyílászzárók anyagilag kedvezőbb típusa a dekorfóliás ajt, amelyek nyomtatott famintázatú dekorfóliával vannak burkolva. Ezek az ajtók a költségeket tekintve nagyon kedvezőek, ugyanakkor tetszetős beltéri nyílászárók. Ezek átlagos használat mellett jól bevált megoldások, de gyakori használat mellett jobban kopnak. Amikor szaküzletünkbe látogat, eladóink ezt a választást kevésbé ajánlják, mint a CPL ajtót, hiszen a tartóssága messze elmarad attól.

A klasszikus otthonokba ajánljuk leginkább a festett nyílászárók szerelmeseinek az MDF ajtókat. A régi fajta fa ajtókkal szemben az MDF ajtók nagy előnye, hogy nem vetemednek, hanem formatartók, stabilak. Az ajtók mintáit CNC marással képezik a felületen, melyet végül magas minőségű festékkel kennek le. Könnyű súlyú és kedvező árú, kizárólag papírrácsos belsővel gyártják.

A beltéri nyílászzáróink kínálatának palettáját bővítettük HDF és fa ajtókkal, így vásárlóink még több típusú beltéri ajtó közül választhatnak. A HDF a legolcsóbb beltéri ajtó, ezzel sajnos egyenes arányban van a minősége is, így csak legvégső esetben ajánljuk.

A hagyományos fa ajtók is kedvező áron kaphatók nálunk. Az üvegkazettás változatok már drágábbak, de hagyományos otthonokba, lambériás ingatlanokba autentikus megoldást jelentenek. Legfőbb hátránya, hogy festeni, lakkozni kell, mely folyamatot vagy a tulajdonos vagy festő szakember végzi, az ajtók festését cégünk nem vállalja. Érdemes számolni a fa nyílászáróknál, így a beltéri ajtóknál is, hogy a fa anyag vetemedik, ezért sokkal inkább az MDF ajtóinkat ajánljuk, ha klasszikus beltéri nyílászárót keres.

Szaküzletünkben munkatársaink segítenek választani, MDF és CPL nyílászáróink közül mintadarabokat is megnézhetnek, melyek segítik a választást. Egyéb ajtóinknál katalógusok állnak rendelkezésükre. Az ajtó fontos része a kilincs, mely megkoronázza a nyílászárót, kiemeli annak szépségét, stílust ad neki. Klasszikus és modern kilincsek közül választhatnak, pajzsos és rozettás változatok is kaphatók különböző színekben. Szaküzletünkben kilincsállványok is láthatók, melyeken meg lehet fogni, ki lehet próbálni a legmegfelelőbb kilincseket.

Feigl Nyílászáró Kft.
Szaküzlet címe: 7100 Szekszárd, Kölcsey ltp. 24.
Nyitva: hétfőtől péntekig 9.00-17.00
Tel.: +36 70 572 47 86
E-mail: szekszardiablakajto@gmail.com 


Minden jog fenntartva 2022
Az oldalt a Webnode működteti Sütik
Készítsd el weboldaladat ingyen!